Onderhoud kunstgrasvelden

Naast de aanleg en het optimaliseren van natuurgrasvelden, onderhouden we ook kunstgrasvelden, zodat die er het jaar door eersteklas uit zien. Hiervoor doen we beroep op onze hoogtechnologische machines.

Top-Clean

Met deze machine reinigen we de toplaag van het kunstgrasveld. Hierbij halen we afval en onregelmatigheden weg die achterblijven na het bespelen van het veld. Stel dat het afval blijft liggen, dan wordt het binnen de kortste in de grasmat getrapt, waardoor de bespeelbaarheid ervan snel achteruit gaat.

Quick-Clean

Door het elk jaar aan een dieptereiniging te onderwerpen, behoud je de kwaliteit en bespeelbaarheid van het kunstgrasveld. Met deze techniek haal je niet alleen vuiligheid weg, maar ook fijne stofdeeltjes en onzuiverheden.

Rotobrush

Aan de randen van een kunstgrasveld bevindt zich de meest hardnekkige mos- en algafzettingen. Niet alleen is dit geen zicht, het verhoogt ook het risico op val- en glijpartijen van spelers! De Rotobrush borstelt deze afzetting moeiteloos van de mat door dieper en effectiever te borstelen waar nodig.

Quick-Brush

De Quick-Brush beschikt is modulaire borstel die we afstemmen op de specifieke eisen of doeleinden van een grasveld. De korrel maken we los met de tanden van het toestel, waarna die zorgvuldig opgeborsteld wordt, en het oppervlak met de rubber afwerkflap netjes genivelleerd.

Wens je meer info of een offerte?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.
We staan je graag bij met advies en aanwijzingen.